Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2013

No. 18 FIDLAR - FIDLAR (Wichita Recordings)




Στο Νο. 18, μου πέρασε άπ΄το μυαλο (σήμερα το απόγευμα) να βάλω τον Wavves που είχα και έτοιμο review, αλλά μετά θυμήθηκα ότι τον είχα βάλει στην πεντάδα 25-21 πριν λίγες μέρες και δεν θα το άντεχα με τίποτα να εκτεθεί τόσο άσχημα αυτό το blog. #not   
Μετά από λίγο θυμήθηκα ότι είχα κειμενάκι και για τους FIDLAR -από το 2012 μάλιστα- οπότε αποφάσισα να ακολουθήσω την λίστα.  Διαβάστε: 


Οι Fidlar μας έρχονται από το Los Angeles και φιλοδοξούν να καλύψουν το κενό που έχουν αφήσει οιWavves μετά το περσινό ep τους Life Sux και μέχρι την κυκλοφορία του καινούργιου τους album που αναμένεται μέσα στο 2012 (με την προϋπόθεση φυσικά ο Nathan Williams να  καταφέρει να περιορίσει τον εθισμό του στο twitter και στο Fifa 12).
Οι Fuck It Dog Life’s A Risk εξού και Fidlar (true story, ψάξτε το) μετράνε ήδη ένα εξαιρετικό EP στο ενεργητικό τους πίσω στο 2011 με τον τίτλο DIYDUI ενώ πριν λίγο καιρό κυκλοφόρησαν ένα 7-ιντσο singleμέσω της εξαιρετικής Mom & Pop records στην οποία αναμένεται και το ντεμπούτο album τους τον Ιούνιο.
Mε τις ομοιότητες με τους προαναφερθέντες Wavves αλλά και τους Black Lips, και φυσικά τους δικούς μας Acid Baby Jesus, να είναι κάτι περισσότερο από προφανείς, το τετραμελές surf-punk group δείχνει να κεντρίζει το ενδιαφέρον μετά και τις πρόσφατες εμφανίσεις του στο SXSW Festival του Austin στο οποίο έκλεψαν τις εντυπώσεις.



Όλα αυτά στο Mixtape.gr , έτσι? Μη νομίζετε ότι είμαι κανένας τυχαίος. 



Υ.Γ. 

Ηλία, σόρρυ που έχω τόσο καιρό να γράψω. Διαβάσματα dude......






                                                         No. 19 Forest Swords - Engravings (Tri Angle Records)
                                                    No. 20 Pan Pan - Missing Two Trains On Purpose 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου